Logo_studiolijn14

You’re so welcome Nick!

Het begint met een onschuldige tweet van Nick van der Kolk, de man achter de podcast Love + Radio. In zijn tweet vraagt hij of er misschien iemand is die een ruimte weet in Nederland om een show te doen …

Op het moment van lezen geloof ik mijn ogen niet. Vraagt de host van wat mij betreft een van de beste storytelling podcasts nou of die langs kan komen in Holland … direct begin ik te een mail te typen. ‘Your are so welcome Nick’ kopt het onderwerp van mijn reactie.

De volgende morgen had ik al antwoord. Nick wilde graag gebruik maken van mijn aanbod en had er erg veel zin in. Hij liet weten dat hij niet beter wilde worden van de show. Als de kosten eruit zijn, is het ok. Ticketverkoop en aantallen vond hij niet zo belangrijk.

Gelukkig maar want ik had voor hem het Torpedo Theater in Amsterdam geregeld met slechts 34 (!) plaatsen. Vrijdagavond 3 januari had Nick’s voorkeur en omdat de tickets in een mum uitverkocht waren, besloten we nog een 2e show later op de avond te organiseren.

Tijdens de knusse bijeenkomst liet Nick verschillende verhalen horen die nog niet uitgebracht waren of niet uitgebracht mochten worden. Ook liet hij ons weten dat zijn gang naar Europa vooral bedoeld was als de ‘European Apology Tour’.

Hij doelde daarmee op de beslissing die hij eind 2018 maakte om alleen nog via het betaalde platform Luminary zijn podcasts aan te bieden. Wat Nick niet voorzien had, is dat Luminary tot op de dag van vandaag niet beschikbaar is in Europa. Dus als je wel wilt betalen voor zijn podcast dan nog kan dat niet in Europa. Althans …

Aan het begin van zijn show deelde hij een link, als onderdeel van zijn verontschuldiging, waarmee je gratis het gehele seizoen 2019 kan downloaden. Maar wacht niet te lang met downloaden want de link is tijdelijk: https://bit.ly/LRkadootjes.