Logo_studiolijn14

Podcastkit + editing strippenkaart

Met de editing strippenkaart kunnen organisaties of zelfstandigen met de meegeleverde podcastkit een heel podcastseizoen zelfstandig opnemen. Jullie doen zelf de opname, wij verzorgen de montage en het sounddesign inclusief muzieklicenties. 

Je kunt de editing strippenkaarten hieronder los bestellen. Mocht je de podcastkit in combinatie met een strippenkaart aanschaffen dan krijg je 30 procent korting op de aanschaf van de podcastkit. Bij het toevoegen van een strippenkaart in het winkelmandje, wordt de korting automatisch doorbereken. Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW.

Met de dynamische microfoons haal je in elke ingerichte ruimte een prima resultaat. Door het cardioide-karakter van de microfoons wordt omgevingsgeluid gedempt waardoor het stemgeluid optimaal klinkt.

De recorder heeft 4 microfoons aansluitingen en 4 hoofdtelefoonaansluiting. Daarbij kun je met de meegeleverde mini jack-kabel je smartphone aansluiten op de recorder en zo een telefoongesprek voeren met externe gasten.

Heb je al een opname-set? Je kunt de editing strippenkaart ook los bestellen.