Podcastkit + editing strippenkaart

Een heel podcastseizoen in 1 koffertje!

Met de strippenkaart kunnen organisaties of zelfstandigen met de meegeleverde podcastkit een heel podcastseizoen zelfstandig opnemen. Jullie doen de opname, wij verzorgen de montage en het sounddesign inclusief muzieklicenties. De opname doe je zelf – gewoon op kantoor of misschien op locatie van de gast?

Als je maandelijks een aflevering publiceert – met uitzondering van de maanden juli en augustus – heb je met de aanschaf van de 10-strippenkaart je eerste podcastseizoen geborgd!

Altijd een goed resultaat

Met de dynamische microfoons haal je in elke ingerichte ruimte een prima resultaat. Door het cardioide-karakter van de microfoons wordt omgevingsgeluid gedempt waardoor het stemgeluid optimaal klinkt.

De recorder heeft 4 microfoons aansluitingen en 4 hoofdtelefoonaansluiting. Daarbij kun je met de meegeleverde mini jack-kabel je smartphone aansluiten op de recorder en zo een telefoongesprek voeren met externe gasten.

Heb je al een opname-set? Je kunt de editing-strippenkaart ook los bestellen.

Wat kost het?

Bij de eerste strippenkaart bestel je de podcastkit van Studio Lijn 14 direct mee. De podcastkit wordt dus je eigendom, inclusief twee jaar fabrieksgarantie op de apparatuur.

De koffer met 2 microfoons, recorder, bekabeling en statieven en instructie kost 1290, – euro exclusief 21% btw
De koffer met 3 microfoons, recorder, bekabeling en statieven en instructie kost 1490, – euro exclusief 21% btw
De koffer met 4 microfoons, recorder, bekabeling en statieven kost 1690,- euro exclusief 21% btw
Bij aanschaf podcastkit inclusief een editing strippenkaart ontvangt u 40% korting op de aanschaf van de podcastkit.

We komen de podcastkit persoonlijk bij je langs brengen inclusief instructie hoe je de kit gebruikt. Ook leggen we uit hoe je, na de opname, de aflevering naar ons toestuurt om aan te bieden voor montage. Standaard monteren we binnen 5 werkdagen.

Tarief editing strippenkaart

5-strippenkaart = 1875,- euro exclusief btw

10-strippenkaart = 2950,- euro exclusief btw

20-strippenkaart = 5400,- euro exclusief btw

40-strippenkaart = 9000,- euro exclusief btw

Voor 49, 50 euro per aflevering ontvang je een transcriptie bij de opname om feedback te vereenvoudigen.

Editing

We editen de opname tot een vlotte, dynamische uitzending, zonder versprekingen, hinderlijke bijgeluiden en lange ehms. Ook voegen we een begin – en eindtune toe en masteren de aflevering op basis van industriestandaards.

Na elke edit (strip) volgt een feedbackronde waarin je aanpassingen of wensen kunt doorgeven. Op basis van die input passen we de aflevering aan en is die klaar voor publicatie!

Voorbeeld van podcast die door ons wordt geëdit op basis van een strippenkaart:

4 voorwaarden

De 10-strippenkaart is 12 maanden geldig. De 20-strippenkaart is 24 maanden geldig en de 40-strippenkaart is 36 maanden geldig. Daarna vervalt het recht, maar zover gaan we het natuurlijk niet laten komen.

De ruwe opname is maximaal 45 minuten. Elk kwartier boven de 45 minuten kost 45,- euro extra per aflevering en wordt achteraf seperaat gefactureerd.

Feedback van klant op de aangeboden edit moet uiterlijk binnen 15 werkdagen teruggekopeld zijn aan Studio Lijn 14.

Passages die op verzoek van klant verwijderd moeten worden, worden door klant aangegeven met tijdcodes: begin- en eindtijd van het fragment.

Meer informatie:

Overweeg je de podcast-strippenkaart maar wil je eerst meer informatie? Neem contact op met ons. 

Wij werken momenteel aan een nieuwe website waar straks strippenkaarten direct zijn te bestellen. Strippenkaarten zijn nu nog alleen telefonisch of per e-mail te bestellen.