Podcast editing only | strippenkaart

Editing only: jullie doen de opname, wij verzorgen de montage en het sounddesign inclusief muzieklicenties.

De podcaststrippenkaarten zijn verkrijgbaar vanaf 10-strippen. Eventueel leveren we er ook een trefzekere podcastkit bij waarmee je in vrijwel elke omstandigheid een mooie podcast opname kan maken.

Elke strip staat voor het editen van één aflevering door Studio Lijn 14 inclusief een feedbackronde waarin je als klant kan aangeven wat je nog aangepast wilt hebben. Mocht je geen eigen tune of sound hebben, regelen we dat voor je bij de aanschaf van de eerste strippenkaart. Je krijgt toegang tot een van de grootste stockaudio-sites voor podcastmuziek waar je zelf online je favoriete tune kunt kiezen.

Met de podcaststrippenkaarten heb je geen omkijken meer naar het editen van je podcast en kan je focussen op de hoofdzaak: de opname.

Tarief strippenkaarten editing only

10-strippenkaart = 2500,- euro ex btw

20-strippenkaart = 4500,- euro ex btw

40-strippenkaart = 8000,- euro ex btw

4 voorwaarden

De 10-strippenkaart wordt binnen 24 maanden na aanschaf gebruikt. De 20-strippenkaart is 36 maanden geldig en de 40-strippenkaart is 48 maanden geldig. Daarna vervalt het recht, maar zover gaan we het natuurlijk niet laten komen.

De ruwe opname is maximaal 60 minuten. Elk kwartier boven de 60 minuten kost 45,- euro extra per ge-edite aflevering.

Feedback van klant op de aangeboden edit moet uiterlijk binnen 15 werkdagen teruggekopeld zijn aan Studio Lijn 14.

Passages die op verzoek van klant verwijderd moeten worden, worden door klant aangegeven met tijdcodes: begin- en eindtijd van het fragment.