Podcastkit + editing strippenkaart

Een heel podcastseizoen in 1 koffertje!

Met de strippenkaart kunnen organisaties of zelfstandigen met de meegeleverde podcastkit een heel podcastseizoen zelfstandig opnemen. Jullie doen de opname, wij verzorgen de montage en het sounddesign inclusief muzieklicenties. De opname doe je zelf – gewoon op kantoor of misschien op locatie van de gast?

Als je maandelijks een aflevering publiceert – met uitzondering van de maanden juli en augustus – heb je met de aanschaf van de 10-strippenkaart je eerste podcastseizoen geborgd!

Altijd een goed resultaat

Met de dynamische microfoons haal je in elke ingerichte ruimte een prima resultaat. Door het cardioide-karakter van de microfoons wordt omgevingsgeluid gedempt waardoor het stemgeluid optimaal klinkt.

De recorder heeft 4 microfoons aansluitingen en 4 hoofdtelefoonaansluiting. Daarbij kun je met de meegeleverde mini jack-kabel je smartphone aansluiten op de recorder en zo een telefoongesprek voeren met externe gasten.

Wat kost het?

Bij de eerste strippenkaart bestel je de podcastkit van Studio Lijn 14 direct mee. De podcastkit wordt dus je eigendom, inclusief twee jaar fabrieksgarantie op de apparatuur.

De koffer met 2 microfoons, recorder, bekabeling en statieven kost 490, – euro
De koffer met 4 microfoons, recorder, bekabeling en statieven kost 790,- euro

De podcastkit is ook zonder editing strippenkaart vergrijgbaar: met 2 microfoons is los 749,- euro, met 4 microfoons kost los 1129,- euro. Genoemde bedragen zijn exclusief 21% btw.

We komen de podcastkit persoonlijk bij je langs brengen inclusief instructie hoe je de kit gebruikt. Ook leggen we uit hoe je, na de opname, de aflevering naar ons toestuurt om aan te bieden voor montage. Standaard monteren we binnen 5 werkdagen.

Editing

We editen de opname tot een vlotte, dynamische uitzending, zonder versprekingen, hinderlijke bijgeluiden en lange ehms. Ook voegen we een begin – en eindtune toe en masteren de aflevering op basis van industriestandaards.

Na elke edit (strip) volgt een feedbackronde waarin je aanpassingen of wensen kunt doorgeven. Op basis van die input passen we de aflevering aan en is die klaar voor publicatie!

Voorbeeld van podcast die door ons wordt geëdit op basis van een strippenkaart:

Tarief strippenkaarten

10-strippenkaart = 2500,- euro ex btw

20-strippenkaart = 4500,- euro ex btw

40-strippenkaart = 8000,- euro ex btw

*Wij werken aan een nieuwe website waar straks strippenkaarten direct zijn te bestellen. Strippenkaarten zijn nu nog alleen telefonisch of per e-mail te bestellen. Zie contact:

4 voorwaarden

De 10-strippenkaart wordt binnen 24 maanden na aanschaf gebruikt. De 20-strippenkaart is 36 maanden geldig en de 40-strippenkaart is 48 maanden geldig. Daarna vervalt het recht, maar zover gaan we het natuurlijk niet laten komen.

De ruwe opname is maximaal 60 minuten. Elk kwartier boven de 60 minuten kost 45,- euro extra per ge-edite aflevering.

Feedback van klant op de aangeboden edit moet uiterlijk binnen 15 werkdagen teruggekopeld zijn aan Studio Lijn 14.

Passages die op verzoek van klant verwijderd moeten worden, worden door klant aangegeven met tijdcodes: begin- en eindtijd van het fragment.Strippenkaarten bestellen

Meer informatie:

Overweeg je de podcast-strippenkaart maar wil je eerst meer informatie? Neem contact op met ons.