Logo_studiolijn14

Over ons

Studio Lijn 14 is een initiatief van Richard den Haring en Andy ClarkSinds 2016 produceren wij podcasts voor uiteenlopende bedrijven, ondernemers en culturele instellingen. Sinds 2017 hebben we ons eigen onafhankelijke platform: Podcastluisteren.nl waarop maandelijks meer dan 400.000 podcasts geluisterd worden door zo’n 150.000 bezoekers. Daarbij zijn we bijzonder trots dat ons platform in de top 3 staat op zoekterm: ‘podcast’. Een krachtige SEO-positie waar onze klanten exclusief op mee kunnen liften.

Richard den Haring

Richard den Haring is journalist, documentairemaker, jurylid van de Dutch Podcast Awards en oprichter van Podcastluisteren.nl. Onlangs maakte hij een docu voor DOCS van NPO Radio 1: De winteractie van Anne. Richard maakt sinds 2014 de storytelling podcast MakersRadio samen met maker René van Es. De eerste aflevering won meteen de OLON Awards voor beste radio-programma (2015). Benieuwd naar meer info, check ons portfolio.

Andy Clark

Andy Clark is geboren in England maar woont al ruim 15 jaar in Nederland. Hij werkte in England voor de BBC als radiojournalist, in China als reporter voor Radio & Television Hong Kong en in Nederland als programmamaker voor Radio Nederland Wereldomroep (RNW). Bij de RNW werd zijn functie steeds meer aansturend en begon hij het ‘echte’ werk te missen. Sinds 2020 is Andy als compagnon bij Studio Lijn 14 betrokken.