Logo_studiolijn14

Studio Lijn 14 is een geautoriseerd dealer van Røde-apparatuur. In tegenstelling tot reguliere shops verkopen wij alleen volledige podcastsets  van 2 tot 4 personen. Standaard leveren we daarbij statieven, podmics en XLR-kabels en randapparatuur zoals voeding en USB-C-kabel. Optioneel leveren we de Rødecaster pro, Rødecaster duo of Rødecaster 2 in een rugzak, speciaal ontworpen door Røde. Handig om de set te bewaren maar vooral om gemakkelijk locatie-opnamen te verzorgen.

Bij aankoop van de set is levering en een professionele instructie van 1,5 uur bij de prijs inbegrepen.

Rødecaster Pro I

De Rødecaster Pro kwam in Nederland in 2019 uit. Bij de lancering was het npg niet mogelijk om op verschillende sporen op te nemen. Gelukkig werd dat in de firmware updates snel opgelost en is ‘multitrack recorden’ nu ook mogelijk. Zowel op de mini sd-kaart als via usb-kabel op je laptop of pc. belangrijk voordeel op sommige andere recorders: je kunt ook beide tegelijk gebruiken waardoor je een back-up hebt van je opname (sd-kaart en laptop).

Rødecaster Pro II

De Rødecaster II is eind 2022 aan de podcast gears van Røde toegevoegd. Het is de opvolger van de eerste Rødecaster Pro. De mixer en recorder is zo rijk uitgerust dat opnemen van een podcast bijna niet meer fout kan gaan. Wel is het in het begin van belang dat de Rødecaster goed ingesteld wordt. De eerste versie is nog steeds nieuw te koop en gebruiken we nog dagelijks. De Rødecaster I is nu goedkoper dan de II dus misschien het overwegen waard? We helpen je graag bij de keuze.

Rødecaster Duo

De Rødecaster Duo is recent toegevoed aan de podcast producten van Røde. De mixer en recorder is vergelijkbaar met de Rødecaster 2. Het wezenlijke verschil is dat je bij de Duo slechts 2 microfoons aan kan sluiten en bij de Rødecaster I en II zijn dat er vier. Maar ben je er zeker van dat je alleen duo-gesprekken gaat voeren (1-op-1) dan bespaar je met deze Duo in vergelijk met de grotere mixers ruim 25% op de aanschafkosten.

Rødecaster prijs

De prijs voor een complete Rodecaster set inclusief statieven, bekabeling, en randapparatuur bedraagt tussen de 1400,- en  2300,- euro exclusief 21% btw.

Overweeg je de aanschaf van een complete podcastset van Røde? We adviseren je graag bij de keuze. Op basis van een telefonische inventarisatie van de wensen, stellen we een offerte op maat toe.