Logo_studiolijn14

Voorwaarden deelname cursussen en workshops

Aanbieder

De workshops en trainingen worden uitgevoerd door Studio Lijn 14. De bedrijfsgegevens staan gepubliceerd op de website van Studiolijn14 onder [over ons].

Duur

De workshops duren meestal een dagdeel en de trainingen doorgaans een hele dag van 10:00 tot 16:00 uur mits anders overeengekomen. De kosten staan op de website Studio Lijn 14 gepubliceerd en zijn excsuief BTW.

Bij de dagtraining zijn lunch en lesmateriaalbij de prijs inbegrepen. Uitzonderingen op de kosten staan vermeld bij de beschrijvingen van de trainingen of workshops. 

 Inschrijving

Aanmelden kan via de website studiolijn14.nl. De workshops zijn zowel particulier als bedrijfsmatig te volgen. 

 Procedure en Facturering

Nadat u zich heeft ingeschreven voor een workshop of training sturen wij u een bevestiging van uw aanmelding. Wij sturen u dan ook een verzoek om uw bedrijfsgegevens in te vullen. Het aantal deelnemers aan de workshops is beperkt tot 12 maximaal. De volgorde waarin we de aanmeldingen ontvangen is daarbij bepalend. Een definitieve bevestiging ontvangen deelnemers als de factuur is betaald. Als een workshop niet doorgaat storten wij het betaalde bedrag terug.

Annulering

Het kan natuurlijk gebeuren dat u onverhoopt niet in staat bent om deel te nemen aan een workshop of training waarvoor u toegelaten bent. U kunt tot 3 weken voor aanvang van de workshop of training gratis annuleren. Annuleert u korter dan 3 weken voor aanvang, dan bent u het volledige deelnemersbedrag verschuldigd. Wel kunt u altijd, zonder bijkomende kosten, iemand anders in uw plaats deel laten nemen.

 Registratie Persoonsgegevens

Onderdeel van de aanmeldingsprocedure voor de workshops is dat wij van de deelnemers een aantal persoonsgegevens vragen. De informatie die u ons verstrekt gebruiken we om inzicht te krijgen in wie gebruik maakt van de diensten van Studio Lijn 14 en om onze diensten beter op uw behoeften af te stemmen. Wij verstrekken uw gegevens nooit aan derden.

Studio Lijn 14 behandelt uw persoonlijke informatie vertrouwelijk. Uw gegevens worden conform de wet- en regelgeving, vastgelegd in de Wet Bescherming Persoonsgegevens, verwerkt, geregistreerd en gearchiveerd.