Algemene voorwaarden cursussen

Voorwaarden deelname cursussen en workshops

Aanbieder

De workshop Zelf Podcasten wordt uitgevoerd door HaringMedia. De bedrijfsgegevens van HaringMedia staan gepubliceerd op de website Studiolijn14 onder contact.

Duur

De workshops duren meestal een hele dag van 09:00 tot 17:00 uur, de kosten voor de meeste Workshops zijn 249,00 euro exclusief 21% BTW. Lunch en lesmateriaal zijn bij de prijs inbegrepen. Uitzonderingen op de kosten staan vermeld bij de beschrijvingen van de workshops. Na afloop van de workshop krijgt iedere deelnemer een certificaat van deelname.

 Inschrijving

Aanmelden kan via de website studiolijn14.nl. De workshops zijn zowel particulier als bedrijfsmatig te volgen. Bij particuliere deelname zijn de kosten voor deelname euro 249,95 inclusief BTW.

 Procedure en Facturering

Nadat u zich heeft ingeschreven voor een workshop sturen wij u een bevestiging vanuw aanmelding. Wij sturen u dan ook een verzoek om uw bedrijfsgegevens in te vullen. Het aantal deelnemers aan de workshops is beperkt tot 12 maximaal. De volgorde waarin we de aanmeldingen ontvangen is daarbij bepalend. Een definitieve bevestiging ontvangen deelnemers als de factuur is betaald. Als een workshop niet doorgaat storten wij het betaalde bedrag terug.

Annulering

Het kan natuurlijk gebeuren dat u onverhoopt niet in staat bent om deel te nemen aan een workshop waarvoor u toegelaten bent. U kunt tot 3 weken voor aanvang van de workshop gratis annuleren. Annuleert u korter dan 3 weken voor aanvang, dan bent u het volledige deelnemersbedrag verschuldigd. Wel kunt u altijd, zonder bijkomende kosten, iemand anders in uw plaats deel laten nemen.

 Registratie Persoonsgegevens

Onderdeel van de aanmeldingsprocedure voor de workshops is dat wij van de deelnemers een aantal persoonsgegevens vragen. De informatie die u ons verstrekt gebruiken we om inzicht te krijgen in wie gebruik maakt van de diensten van HaringMedia en om onze diensten beter op uw behoeften af te stemmen. Wij verstekken uw gegevens nooit aan derden.

HaringMedia behandelt uw persoonlijke informatie vertrouwelijk. Uw gegevens worden conform de wet- en regelgeving, vastgelegd in de Wet Bescherming Persoonsgegevens, verwerkt, geregistreerd en gearchiveerd.

Certificaat

Iedere deelnemer aan een workshop krijgt na afloop een certificaat van deelname.