Logo_studiolijn14

Podcast bedrijfsuitje

Het podcast bedrijfsuitje is een combinatie van training en ontspanning. Het programma leent zich goed voor bijvoorbeeld communicatieteams die op een dynamische manier de mogelijkheden van het medium willen exploreren.

Programma

Na een korte introductie over wat podcast is, ga je als team aan de slag met de vraag waar jullie podcast over moet gaan (onderwerp) en voor wie die wordt gemaakt (doelgroep). Jullie werken deze eerste opdracht in subteams uit en tijdens dit proces zullen jullie de eerste prestatiedruk voelen. Niets is nu meer vrijblijvend want uitsluitend het beste plan wordt definitief tot podcast onderwerp geridderd. The winner takes it all!

Interviewen en voice-overs opnemen

Na de besluitvorming over het onderwerp gaan jullie praktisch aan de slag. Jullie interviewen elkaar, nemen voice-overs op en gaan op zoek naar geschikte stock-audio voor een begin- en eindtune van de podcast. Opnieuw neemt de druk toe want ook hier geldt dat alleen een selectie van de interviews en voice-overs het eindproduct haalt.

Podcast Theater

Na een ontspannen pauze in ons restaurant of bij mooi weer op ons dakterras gaan we samen met jullie de podcast in elkaar zetten. Dat doen we ‘ live’ op een groot scherm in ons ‘Podcast Theater’.

Iedereen kan actief meedoen maar als je lekker wilt aanschouwen is dat ook prima. Jullie kunnen centraal aangeven wat wel of juist niet in de podcast komt en wij verwerken het zichtbaar in de montage tot de definitieve aflevering.

Team Podcast

We sluiten de teambuilding af met het luisteren van het eindresultaat – jullie eigen podcast!. 

Podcast event op maat

Het podcastbedrijfsuitje of podcast event is aan te passen aan persoonlijke wensen. Bijvoorbeeld door een onderwerp dat speelt in de organisatie als casuisitiek te behandelen. Mogelijk zijn er ook al plannen voor een podcast en kunnen we de fictieve eerste aflevering met elkaar maken. De makers van Studio Lijn 14 hebben veel ervaring met (video-) podcasten en kunnen daarom goed op persoonlijke wensen inspelen.

Interesse in het Podcast bedrijfsuitje?