Logo_studiolijn14

Podcast bedrijfsuitje

Het podcast bedrijfsuitje is een combinatie van training en ontspanning. Het programma leent zich goed voor communicatie-teams van grotere organisaties die op een dynamische manier de mogelijkheden van het medium willen exploreren.

Na een korte introductie over wat podcast is, ga je als team aan de slag met de vraag waar jullie podcast over moet gaan (onderwerp) en voor wie die wordt gemaakt (doelgroep). Jullie werken deze eerste opdracht in subteams uit en tijdens dit proces zullen jullie de eerste prestatiedruk voelen. Niets is nu meer vrijblijvend want uitsluitend het beste plan wordt definitief tot podcast onderwerp geridderd. The winner takes it all!

Na de besluitvorming over het onderwerp gaan jullie praktisch aan de slag. Jullie interviewen elkaar, nemen voice-overs op en gaan op zoek naar geschikte stock-audio voor een begin- en eindtune van de podcast. Opnieuw neemt de druk toe want ook hier geldt dat alleen een selectie van de interviews en voice-overs het eindproduct haalt.

Na een ontspannen pauze in ons restaurant of bij mooi weer op ons dakterras gaan we samen met jullie de podcast in elkaar zetten. Dat doen we ‘ live’ op een groot scherm in het auditorium.

Iedereen kan actief meedoen maar als je lekker wilt aanschouwen is dat ook prima. Jullie kunnen centraal aangeven wat wel of juist niet in de podcast komt en wij verwerken het zichtbaar in de montage tot de definitieve aflevering.

We sluiten de teambuilding af met het luisteren van het eindresultaat – jullie eigen podcast!

Wil je met ons brainstormen over de mogelijkheden van dit creatieve podcast-uitje, neem dan even telefonisch contact met ons op: 06-11608650 (Richard).

Overige Podcast trainingen: