Logo_studiolijn14

De inhouse podcasttraining is een effectieve en dynamische manier om medewerkers in korte tijd alle ins en outs van podcast bij te brengen. Afhankelijk van de overeengekomen duur van de training stellen we een maatwerk training samen op basis van actuele casusistiek of aangereikte onderwerpen. Anticiperend op de podcast plannen van de opdrachtgever doorlopen we het gehele proces van theorie, recordingen tot (fictief) publiceren van de podcast. 

Een Inhouse training is al mogelijk vanaf 3 deelnemers. Bij een inhouse opdracht installeren we bij u op locatie onze ‘pop-up podcaststudio’. Door een professionele podcastsetting te creëren wordt de training niet alleen leerzaam en leuk maar krijgen deelnememers ook echt een realistisch beeld van podcasten in de praktijk. 

De inhouse training is ook te volgen als Podcast Bedrijfsuitje op één van onze locaties. Dat kan in Utrecht, Amsterdam of Leiden. Bij het Podcast Bedrijfsuitje ligt de nadruk meer op de belevening van het praktische proces van podcasten in combinatie met gastronomie en diverse aanvullende opties aan het podcast bedrijfsuitje toe te voegen.

Interesse in een inhouse podcast training of podcast bedrijfsuitje? Stuur ons een mail met uw wensen of bel ons even om af te stemmen wat mogelijk is.

Deze organisaties gingen u voor: