De studio’s van Studio Lijn 14 zijn te huur voor opnames tot zes personen: audio-only of podcast met beeld. Het voordeel van podcast met beeld is dat je de afleveringen ook – sinds maart 2023 – op Spotify kan plaatsen. We leggen je graag uit hoe dat werkt.

De theaterstudio #2 is te huur voor uiteenlopende opnamens en wordt aangepast aan wensen klant. Met 64 bioscoopstoelen kunnen hier – buiten videopodcasts – ook hybride webinars en livestreams georganiseerd worden. 

Studio #3 Grand Café leent zich goed voor Ronde Tafel gesprekkken waarbij zowel audio-only als video opnamens mogelijk zijn. Deze ruimte is vooral interessant voor opnamens met meer dan 6 sprekers tegelijkertijd.

Podcast, videopodcast, livestreams en webinars verzorgen we ook op locatie. Informeer naar onze mogelijkheden.

De ruimtes zijn voorzien van airco en het het gebouw van Studio Lijn 14 beschikt verder over een lift, gratis parkeerplaatsen voor de deur en een ruim dakterras.

De studio’s zijn alleen inclusief begeleiding te huren.  In Studio 1 kunnen er bij video opnamen maximaal twee sprekers deelnemen. Voor audio-only zijn dat er vier. Studio 2 en 3 zijn wel geschikt voor meerdere sprekers – ook met video.

Voor alle studio’s geldt dat je van harte welkom bent om te komen kijken of een proefopname te doen.

We werken met Shure SM7B microfoons, Sennheisers MD-46, draadloze handhelds en dasspeld microfoons. Video nemen we op met drie PTZ camera’s en een Roland switcher.

De audio-opnames worden op aparte sporen opgenomen zodat er in de montage nog aanpassingen gedaan kunnen worden.

De podcast opnamens kan je eventueel door ons laten monteren. We werken met editing strippenkaarten.