Professionele podcast studio huren?

De podcast studio van Studio Lijn 14 is te huur voor opnames tot zes personen. De ruimte is voorzien van airco en het gebouw beschikt verder over een lift (voor mindervalide bezoekers) en een ruim dakterras. 

Ontvangst

Zowel de huurder als de gasten worden professioneel ontvangen en begeleid tijdens de opname. De studio staat bij aankomst al klaar voor gebruik. Standaard staat er voor elke spreker een flesje water klaar in de studio. Maar ook koffie en thee zijn bij de prijs inbegrepen. 

Begeleiding

De studio is alleen inclusief begeleiding te huren. Een van de medewerkers van Studio Lijn 14 begeleidt de opname waardoor de host en de gasten zich kunnen focussen op het gesprek.

Technisch

De podcasstudio is uitgerust met vier Shure SM7B microfoons. Het voordeel van deze mics is dat ze dynamisch zijn en er daardoor weinig feedback optreedt als je met een aantal gasten om de tafel zit. Een nadeel van dynamische microfoons is dat het geluid snel te zacht is, zeker als je te ver van de microfoon af bent. Om dit op te lossen gebruiken we voorverstekers.

Opname

De opnames worden op aparte sporen opgenomen zodat je in de montage nog aanpassingen kunt doen per spreker / microfoon. Als de opname is afgelopen, krijg je de audiobestanden in aparte sporen mee in wav-formaat maar andere wensen zoals enkel spoor in mp3 zijn ook mogelijk.

Je kunt de montage ook door ons laten doen. We werken met editing strippenkaarten.

Video van uitzending | opname

Het is ook mogelijk om een video-opname te laten maken van de uitzending. Voor slechts 99 euro extra ontvang je de aflevering in full HD.  Neem even contact met ons op om mogelijkheden en wensen te bespreken. 

Meer informatie

Stuur Richard een e-mail  / Stuur Andy een e-mail

Telefonisch zijn we bereikbaar op: 06-11608650 (Richard)

Adres en routebeschrijving studio:

Gebouw Area 071  / Sisalbaan 13 / 2352AZ Leiderdorp.

De studio ligt aan de A4 afslag Leiderdorp. Vrij parkeren voor de deur.

OV: vanaf station Leiden CS neem je stadsbus 6 richting Leiderdorp Leyhof en stap je uit bij halte Sisalbaan.