Logo_studiolijn14

Professionele podcast studio huren?

Podcast Studio huren

De studio’s van Studio Lijn 14 zijn te huur voor podcastopnames tot 8 personen (exclusief publiek). We bieden zowel podcast recordings ‘audio-only’ als video podcast (vodcast) aan. Bij de video podcast leveren we optioneel ook snippets aan voor promotie op socials. 

Video podcast

Een volledige video bij de podcastaflevering (vodcast) leent zich goed voor publicatie op bijvoorbeeld YouTube. Daarbij is het sinds maart 2023 ook mogelijk om video podcasts te publiceren op Spotify. We lichten je graag toe hoe dat werkt. 

Podcast met video snippets

Om je nieuwe podcast aflevering te promoten zijn video-snippets met pakkende quotes niet meer weg te denken. Het is een effectieve manier om je podcast te promoten in reels op socials. Je ontvangt van ons de snippets standaard in twee formaten (liggend en staand).

Onze podcast studio’s

Onze locatie is makkelijk bereikbaar voor klanten uit de regio Den Haag, Leiden, Alphen aan den Rijn en Amsterdam. Maar ook Utrecht is goed te doen. De studio’s liggen 5 minuten rijden van de A4 – afslag Leiderdorp (afrit 6 ). Je kunt vrij parkeren voor de deur en onze locatie is ook goed bereikbaar met openbaar vervoer vanaf station Leiden CS.

Locatie studio

Onze studio is makkelijk bereikbaar voor klanten uit de regio Den Haag, Leiden, Alphen aan den Rijn en Amsterdam. Maar ook Utrecht is goed te doen. De studio’s liggen 5 minuten rijden van de A4 – afslag Leiderdorp (afrit 6 ). Je kunt vrij parkeren voor de deur en onze locatie is ook goed bereikbaar met openbaar vervoer vanaf station Leiden CS.

Interesse in onze studio's?