Logo_studiolijn14

Professionele podcast studio huren?

De studio’s van Studio Lijn 14 zijn te huur voor opnames tot 6 personen: audio-only, audio plus video snippets een volledige podcast met beeld (videopodcast of vodcast). Het voordeel van een videopodcast is dat je die afleveringen ook – sinds maart 2023 – op Spotify kan plaatsen – met beeld. We leggen je graag uit hoe dat werkt.

Voeg snippets toe aan je podcast

Video snippets inzetten voor audio-only podcasts. Bijvoorbeeld om je podcast te promoten in reels op Insta of wellicht in ‘landscape’ resolutie voor LinkedIn. 

We recorden de gehele video van de podcastopname en snijden daar snippets uit ter promotie.

Volledige videopodcast

Liever een volledige videopodcast voor publicatie op Spotify of YouTube?

Onze studio’s

Studio #1 is een compacte studio voor (video-) podcasts tot maximaal 2 personen. Doordat deze studio standaard met een 3-camerasysteem is uitgerust, is deze studio ideaal voor laagdrempelige podcasts met beeld opnamens.  

De theaterstudio #2 is te huur voor uiteenlopende opnamens en wordt aangepast aan wensen klant. Met 64 bioscoopstoelen kunnen hier – buiten videopodcasts – ook hybride webinars en livestreams georganiseerd worden. 

Studio #3 Grote zaal leent zich goed voor ronde-tafel-gesprekkken waarbij zowel audio-only als video opnamens mogelijk zijn. Deze ruimte is interessant voor opnamens met 3-6 sprekers. 

Alle ruimtes zijn voorzien van airco en het het gebouw van Studio Lijn 14 beschikt verder over een lift, gratis parkeerplaatsen voor de deur en een ruim dakterras.

Voor alle studio’s geldt dat je van harte welkom bent om te komen kijken of een proefopname te doen.

We werken met Shure SM7B microfoons, Sennheisers MD-46, draadloze handhelds en dasspeldmicrofoons. HD-video nemen we op met drie PTZ camera’s en een Roland-switcher.

De video en audio-opnamens worden op aparte sporen opgenomen zodat er in de montage nog aanpassingen gedaan kunnen worden.

Videopodcast op locatie

Podcast, videopodcast, livestreams en webinars verzorgen we ook op locatie. Informeer naar onze mogelijkheden.

Box-in-box studio
Box-in-box studio voor videopodcasts voor twee personen - host en gast.
Klik Hier
Op locatie
Klik Hier
Podcast met video opnamens
Vanaf 4 personen
Klik Hier
Previous slide
Next slide