Logo_studiolijn14

Podcast editing / montage uitbesteden

Hoe gaat jouw podcast straks klinken, hoe lang gaat een aflevering duren en ga je gebruik maken van achtergrondgeluid? Wellicht heb je al antwoorden op deze vragen en zo niet dan denken we graag met je mee! Naast recording, training en begeleiding kun je bij Studio Lijn 14 ook de montage van je podcast uitbesteden.

Selecteren is het nieuwe monteren

Bij proces van monteren of editen denk je vaak uitsluitend aan het bewerken van audio. Toch komt er in veel gevallen nog een proces bij: het selecteren van de audio die je wilt gebruiken. Bij Studio Lijn 14 zijn we gewend om ook op content te monteren. Dat betekent dat we ook overbodige, stroperige of dubbele anekdotes verwijderen als dat de boodschap en dynamiek van de podcast versterkt.

Een afgemonteerde podcast-aflevering leveren we binnen 5 werkdagen na ontvangst op voor feedback. Als opdrachtgever heb je nu – maximaal drie weken – de tijd om de aflevering na te luisteren en feedback te geven op de edit. Vervolgens verwerken wij binnen 3 dagen de gewenste aanpassingen en leveren we de podcast-aflevering definitief op.

De Podcast strippenkaart

Voor klanten die de opname en redactie zelf willen doen, bieden we podcast strippenkaarten aan. Elke strip staat voor het editen van 1 aflevering. Er is al een strippenkaart voor 199,- euro ex btw per edit | strip.