Logo_studiolijn14

Podcast workshop

Onze Podcast workshop is bedoeld voor de orienterende maker. Aan het einde van de ochtend of middag heb je een helder beeld van wat een podcast is, wat de kansen en beperkingen van het medium zijn en kan je de eerste mneters gaan maken.

Tijdens de workshop tonen we aan de hand van podcastpareltjes hoe het podcast maakproces eruit ziet. In het tweede gedeelte van de workshop monteren we interactief met de deelnemers de ‘ workshoppodcast’ op groot scherm. De inhoud en vorm bepalen de deelnemers.

Deze workshop is vooral interessant voor deelnemers die meer willen weten over podcast en overwegen om zelf een podcast te starten. 

De workshop duurt 3,5 uur en kost 125, – euro exclusief 21% btw. Gebruik lesmateriaal en apparatuur zijn bij de prijs inbegrepen. Daarbij ontvangen alle cursusleden een exemplaar van de Kleine Podcasten voor Dummies, geschreven door trainer Richard den Haring.

 

Overige Podcast trainingen:

 

Workshop data

 

Dinsdag 11 februari 2020 van 13.00 – 16:30 uur

 

Maandag 6 april 2020 van 09:30 – 13.00 uur

 

 

Geen geschikte datum?

 

Meld je dan vrijblijvend aan voor de wachtlijst en we plannen snel een nieuwe datum in. Deelnemers die zich aanmelden voor de wachtlijst krijgen altijd 20 procent korting op de workshop  [Aanmelden wachtlijst].

 

 

Workshop op locatie?

 

Vanaf 6 personen stemmen we graag een datum in overleg vast. Ook is het vanaf 6 personen mogelijk om de workshop op elke gewenste locatie in Nederland te volgen. Stuur ons een mail met datumvoorstel en locatie van voorkeur of bel ons even om telefonisch af te stemmen: 06-11608650 (Richard).