Podcast Dagtraining

De Podcast Dagtraining is bedoeld voor de makers van morgen. Aan het einde van de dagtraining hebben de deelnemers een podcast gemaakt van een minuut of tien en weten zij hoe ze die moeten opnemen, monteren, publiceren en verspreiden. Deze training is vooral interessant voor deelnemers die het gehele maakproces willen beheersen.

De cursus duurt één dag en kost 349,- euro exclusief btw. Lunch en gebruik lesmateriaal zijn inbegrepen. Daarbij ontvangen alle cursusleden een exemplaar van de Kleine Podcasten voor Dummies, geschreven door trainer Richard den Haring.

Onze trainingslocatie heeft klimaatbeheersing, een restaurant en een groot dakterras zodat in alle gemakken is voorzien.

Klik hier voor het volledige programma.

Duur training: 1 dag van 09:30 -16.30 uur

Niveau training: starters en gevorderden

Kosten training: De dagtraining inclusief lunch = 349,- ex btw.

Overige Podcast trainingen:

Podcast cursus data:

1. Podcast Dagtraining op donderdag 15 september 2022 van 09:30 – 16:30 uur. Locatie = Leiderdorp

Nog [8] plaatsen beschikbaar

2. Podcast Dagtraining op vrijdag 7 oktober 2022 van 09:30 – 16:30 uur. Locatie = Bussum

Nog [9] plaatsen beschikbaar

3. Podcast Dagtraining op dinsdag 11 oktober 2022 van 09:30 – 16:30 uur. Locatie = Amsterdam

Nog [10] plaatsen beschikbaar

Geen geschikte datum?

Meld je dan vrijblijvend aan voor de wachtlijst en we plannen snel een nieuwe cursusdatum in:

Liever een Inhouse training?

Vanaf 3 deelnemers stremmen we ook een trainingsdatum in overleg af. Daarbij is het mogelijk om de training inhouse te geven. Bel of app ons even om af te stemmen.

Trainingslocaties:

Locatie Leiderdorp = In de theaterzaal van onze eigen studio aan de snelweg A4, afslag Leiderdorp. Ook goed bereikaar met openbaar vervoer vanaf Leiden CS: Sisalbaan 13, 2352AZ Leiderdorp.

Locatie Amsterdam = Gebouw Aristo naast station Sloterdijk in Amsterdam. Adres: Teleportboulevard 100, 1043 EJ Amsterdam.

Locatie Bussum = Filmatelier Bussum Herenstraat 46 1406PG Bussum. Locatie ligt op loopafstand van station Naarden / Bussum. Parkeerplaatsen voor de deur met gratis dagkaart (wordt door Studio Lijn 14 geleverd).