Podcast dagtraining

Update corona: alle trainingen zullen achteraf gefactureerd worden indien u daadwerkelijk aanwezig bent. U bent dus niets verplicht en we werken ook niet met vouchers.

De Podcast Dagtraining is bedoeld voor de makers van morgen. Aan het einde van de dagtraining hebben de deelnemers een podcast gemaakt van een minuut of tien en weten zij hoe ze die moeten opnemen, monteren, publiceren en verspreiden. Deze training is vooral interessant voor deelnemers die het gehele maakproces willen beheersen.

De cursus duurt één dag en kost 349,- euro exclusief btw. Lunch en gebruik lesmateriaal zijn inbegrepen. Daarbij ontvangen alle cursusleden een exemplaar van de Kleine Podcasten voor Dummies, geschreven door trainer Richard den Haring.

Onze trainingslocatie heeft klimaatbeheersing, een restaurant en een groot dakterras zodat in alle gemakken is voorzien.

Klik hier voor het volledige programma.

Duur training: 1 dag van 09:30 -16.30 uur

Niveau training: starters en gevorderden

Kosten training: De dagtraining inclusief lunch = 349,- ex btw.

Overige Podcast trainingen:

Podcast cursus data:

Podcast Dagtraining op woensdag 3 november 2021 van 09:30 – 16:30 uur. Locatie = Leiderdorp

Podcast Dagtraining op maandag 29 november 2021 van 09:30 – 16:30 uur. Locatie = Amsterdam

Podcast Dagtraining op woensdag 19 januari 2022 van 09:30 – 16:30 uur. Locatie = Leiderdorp.

Geen geschikte datum?

Meld je dan vrijblijvend aan voor de wachtlijst en we plannen snel een nieuwe cursusdatum in:

Inhouse training?

Vanaf 3 deelnemers stremmen we ook een trainingsdatum in overleg af. Daarbij is het mogelijk om de training inhouse te geven. Bel of app ons even om af te stemmen.

Trainingslocaties:

Locatie Leiderdorp = In de theaterzaal van onze eigen studio aan de snelweg A4, afslag Leiderdorp. Ook goed bereikaar met openbaar vervoer: Sisalbaan 13, 2352AZ Leiderdorp.

Locatie Amsterdam = Gebouw Aristo naast station Sloterdijk in Amsterdam. Adres: Teleportboulevard 100, 1043 EJ Amsterdam.