Podcastfestival voor donateurs

De intiatiefnemers van Podcast Luisteren.nl en de PodNL-app zamelen geld in om Nederlandstalige podcasts op de kaart te zetten en te houden!

We zijn sinds januari 2016 met de website Podcast Luisteren.nl al een heel stuk op de goede weg maar om ons platform verder te ontwikkelen en actueel te houden, hebben we echt jullie hulp nodig. Daarom vragen we jullie ons te steunen met een donatie.

We willen jullie daarvoor absoluut iets terug geven! Geen tegenprestatie in de vorm van een gadget, want dat is ook kostbaar, maar toegang tot ons exclusieve Podcast Festival op zaterdag 3 februari 2018.

In ons netwerk onderhouden we goede contacten met diverse Nederlandse podcastmakers die bereid zijn hun kennis en informatie vrijwillig te delen op het festival. Op deze manier kunnen we de kosten voor het festival laag houden en donaties uitsluitend gebruiken ten gunste van het platform.

Het podcastfestival is gratis en exclusief toegankelijk voor donateurs! Meer informatie over de locatie, invulling en ‘line-up’ ontvangen donateurs persoonlijk via e-mail.

 

Doneer nu en word vrienden van Podcast Luisteren!

Bedrag