Training Storytelling Monteren met Adobe Audition

Update corona: alle trainingen zullen achteraf gefactureerd worden indien u daadwerkelijk aanwezig bent. U bent dus niets verplicht en we werken ook niet met vouchers.

De training Storytelling Monteren met Adobe Audition is bedoeld voor gevorderde makers die de kunst van de verhalende podcast willen leren en de daaraan onlosmakelijke editing van hun podcast naar een hoger niveau willen brengen.

Trainers Richard den Haring en Andy Clark hebben een lange geschiedenis met het editingprogramma Adobe Audition dat ooit begon als Cool Edit. Zij beheersen het programma volledig en zullen in deze tweedaagse training alles uit de kast halen om de deelnemers de geheimen van het storytelling editing van podcasts in Audition te onthullen.

Een groot deel van de focus bij deze training ligt op de editing. Daarbij komt ook het selecteren en ordenen van audio ruimschoots aan de orde. Wat heb je nodig voor een goed verhaal, hoe bouw je spanning op in een podcast en hoe werkt de kunst van het weglaten.

Je leert in deze training snel inschatten wat je wel gaat gebruiken voor je verhaal en wat weg kan (selecteren). Ook leer je schuiven met audiofragmenten om bijvoorbeeld op het juiste moment snelheid in een verhaal te maken of wellicht juist af te remmen (ordenen). Denk aan een cliffhanger vooraf, een emotionele scene waar je stil bij wilt staan of gortdroge feiten waarbij het voor het verhaal vaak beter is om die met enige vaart af te handelen.

Duur training: Twee dagen van 09:30 -16.30 uur

Niveau training: Gevorderden

Kosten training: De tweedaagse training inclusief lunch = 695,- ex btw.

Locatie training: Zaal Level 9 bij Studio Lijn 14 in Leiderdorp.

Onze trainingslocatie heeft klimaatbeheersing, een bedrijfsrestaurant en een groot dakterras zodat in alle gemakken is voorzien.

Overige Podcast trainingen:

Datum training Storytelling Monteren met Adobe Audition:

Donderdag 28 januari 2021 van 09:30 – 16:30 uur en donderdag 11 februari van 09:30 – 16:30 uur. Locatie = Leiderdorp.

Geen geschikte datum?

Meld je dan vrijblijvend aan voor de wachtlijst en we plannen snel een nieuwe cursusdatum in: Aanmelden wachtlijst

BEZOEKADRES / STUDIO

Gebouw Area 071  / Sisalbaan 13 / 2352AZ Leiderdorp.

Auto: de studio ligt paar minuten van de A4 afslag Leiderdorp. Vrij parkeren voor de deur.

OV: vanaf station Leiden CS neem je stadsbus 6 richting Leiderdorp Leyhof en stap je voor de deur uit bij halte Sisalbaan.

Level 9 bij Studio Lijn 14