Podcast Makerstraining XL

Onze Podcast Makerstraining XL is bedoeld voor de makers van morgen. De training duurt een dag plus een dagdeel. Tijdens de eerste trainingsdag leren de deelnemers hoe ze een podcast moeten maken en hoe ze die moeten opnemen, monteren, publiceren en verspreiden. Aan het eind van de dag hebben de deelnemers een eerste versie van hun podcast af.

In de dagen tussen de trainingsdag en het 2e dagdeel worden de deelnemers uitgedaagd om hun podcast thuis verder te ontwikkelen en aan te kleden met bijvoorbeeld een cliffhanger (triggerende quote uit de opname die voor het intro wordt geplaatst), samenvattende voice-overs en filmische muziek. En wellicht wil je ook wel ergens een call-to-action doen om luisteraars in beweging te krijgen?

Het verschil met de Podcast dagtraining is dat er, door het extra dagdeel en de tussen liggende periode, meer meters gemaakt kunnen worden met het praktisch samenstellen van de podcast. Denk aan technieken als, hoe bouw je spanning op in een podcast, hoe zorg je ervoor dat een voice-over in de montage naadloos aansluit op het originele materiaal en hoe en wanneer gebruik je muziek / geluid om je verhaal te versterken?

De Podcast Makerstraining XL duurt anderhalve dag en kost 445,- euro exclusief btw. Lunch en gebruik lesmateriaal zijn inbegrepen. Daarbij ontvangen alle cursusleden een exemplaar van de Kleine Podcasten voor Dummies, geschreven door trainer Richard den Haring.

Onze trainingslocatie heeft klimaatbeheersing, een bedrijfsrestaurant en een groot dakterras zodat in alle gemakken is voorzien. Hier vind je de adresgegevens en routebeschrijving.

EERSTVOLGENDE PODCAST CURSUSDATUM:

Dinsdag 5 november van 10.00 – 16.00 uur en vrijdagmiddag 8 november 13.00 -17.00 uur [aanmelden]