De podcast 10-strippenkaart + podcastkit

Een heel podcastseizoen in 1 koffertje!

Met de podcast 10-strippenkaart kunnen organisaties of zelfstandigen met de meegeleverde podcastkit een heel podcastseizoen opnemen. Jullie doen de opname, wij verzorgen de montage en het sounddesign inclusief muzieklicenties.

Hoe werkt het?

Bij de podcast 10-strippenkaart krijg je de podcastkit van Studio Lijn 14 er gratis bij. De opname doe je zelf – gewoon op kantoor of misschien op locatie van de gast? Met de dynamische microfoons haal je in elke ingerichte ruimte een prima resultaat. Door het cardioide-karakter van de microfoons wordt omgevingsgeluid gedempt waardoor het stemgeluid optimaal klinkt.

De recorder heeft 4 microfoons aansluitingen en 4 hoofdtelefoonaansluiting. Daarbij kun je met de meegeleverde kabel je smartphone aansluiten op de recorder om zo een telefoongesprek te voeren met een ‘inbeller’.

We helpen je uiteraard ook op weg. Je krijgt – bij de fysieke overhandiging van de podcastkit – een instructie over hoe je de kit gebruikt en hoe je na de opname de uitzendingen naar Studio Lijn 14 stuurt voor editing.

Binnen 5 werkdagen na ontvangst van de opname, editen we die tot een vlotte, dynamische uitzending, zonder verprekingen, hinderlijke bijgeluiden en lange ehms. Ook voegen we een begin – en eindtune toe.

Vervolgens sturen we de edit aan je terug voor feedback. Dan passen we die aan op basis van de input en daarmee is de aflevering in mp3 klaar voor publicatie!

Als je maandelijks een aflevering publiceert – met uitzondering van de maanden juli en augustus – heb je met de aanschaf van de 10-strippenkaart je eerste podcastseizoen geborgd!

Je bepaalt zelf de verschijningsfrequentie van de podcast. Als de strippen op zijn, blijven we graag tegen een scherp tarief voor je monteren. Er is al een strippenkaart van 199,- euro per strip / aflevering (20 strippen).

10-strippenkaart met 2 microfoons in podcast-kit | 2990,-

Instructietraining en overhandiging podcast-kit inclusief twee jaar garantie op apparatuurToelichting opnemen met podcast-kit en uitleg toesturen opname voor editen.

Editen van 10 afleveringen binnen een periode van 24 maanden. De strippen zijn dus twee jaar te gebruiken na aanschaf. De podcast-kit is vanaf begin eigendom.

Feedback: 1 ronde feedback plus de aanpassingen die daaruit voortvloeien, is bij de prijs inbegrepen. 

10-strippenkaart met 4 microfoons in podcast-kit | 3490,-

Instructietraining en overhandiging 2x podcast-kit met totaal 4 microfoons (eigendom klant): Toelichting opnemen met podcast-kit en uitleg toesturen opname voor editen. 

Editen van 10 afleveringen binnen een periode van 24 maanden. De strippen tot 4 sprekers per aflevering zijn maximaal twee jaar te gebruiken na aanschaf. 

Feedback: 1 ronde feedback* plus de aanpassingen die daaruit voortvloeien, is bij de prijs inbegrepen. 

*Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% btw.

4 voorwaarden aan de strippenkaart:

De 10-strippen (edits) worden binnen 24 maanden na aanschaf gebruikt. Daarna vervalt het recht.

De ruwe opname is maximaal 60 minuten. Elk kwartier boven de 60 minuten kost 45,- euro extra per ge-edite aflevering.

Feedback van klant op de edit moet uiterlijk binnen 15 werkdagen teruggekopeld zijn aan Studio Lijn 14.

Passages die op verzoek van klant verwijderd moeten worden, worden door klant aangegeven met tijdcodes: begin- en eindtijd van het fragment.

Meer informatie:

Overweeg je de podcast-strippenkaart maar wil je eerst meer informatie? Neem even contact op met Richard den Haring.