De podcast 10-strippenkaart + podcastkit

Een heel podcastseizoen in 1 koffertje!

Met de podcast 10-strippenkaart kunnen organisaties of zelfstandigen met de meegeleverde podcastkit een heel podcastseizoen opnemen. Jullie doen de opname, wij verzorgen de montage en het sounddesign inclusief licenties.

Hoe werkt het?

Bij de podcast 10-strippenkaart krijg je de podcastkit van Studio Lijn 14 er gratis bij. De opname doe je zelf – gewoon op kantoor of misschien op locatie van de gast? Met de dynamische microfoons haal je in elke warm ingerichte ruimte een prima resultaat. Door het cardioide-karakter van de microfoons wordt omgevingsgeluid gedempt waardoor het stemgeluid optimaal klinkt.

We helpen je uiteraard ook op weg. Je krijgt – bij overhandigen van de podcastkit – een instructie over hoe je de kit gebruikt en hoe je na de opname de uitzendingen naar Studio Lijn 14 stuurt voor editing.

Binnen 5 werkdagen na ontvangst van die opname, editen we de opname tot een vlotte, dynamische uitzending en voegen begin – en eindtune toe.

Vervolgens sturen we de edit aan je terug voor feedback. Dan passen we die aan op basis van de uitkomsten van de feedback en daarmee is de aflevering in mp3 klaar voor publicatie!

Als je maandelijks een aflevering publiceert – met uitzondering van de maanden juli en augustus – heb je met de aanschaf van de 10-strippenkaart je eerste podcastseizoen geborgd!

10-strippenkaart met 2 microfoons in podcast-kit | 2990,-

Instructietraining en overhandiging podcast-kit inclusief twee jaar garantie op apparatuurToelichting opnemen met podcast-kit en uitleg toesturen opname voor editen.

Editen van 10 afleveringen binnen een periode van 24 maanden. De strippen zijn dus twee jaar te gebruiken na aanschaf. De podcast-kit is vanaf begin eigendom.

Feedback: 1 ronde feedback plus de aanpassingen die daaruit voortvloeien, is bij de prijs inbegrepen. 

10-strippenkaart met 4 microfoons in podcast-kit | 3490,-

Instructietraining en overhandiging 2x podcast-kit met totaal 4 microfoons (eigendom klant): Toelichting opnemen met podcast-kit en uitleg toesturen opname voor editen. 

Editen van 10 afleveringen binnen een periode van 24 maanden. De strippen tot 4 sprekers per aflevering zijn maximaal twee jaar te gebruiken na aanschaf. 

Feedback: 1 ronde feedback* plus de aanpassingen die daaruit voortvloeien, is bij de prijs inbegrepen. 

*Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% btw.

Overweeg je de podcast-strippenkaart maar wil je eerst meer informatie? Neem even contact op met Richard den Haring.