Podcast op locatie

Met de pop-up studio van Studio Lijn 14 voeg je een bijzondere meerwaarde toe aan een evenement, training of conferentie. Door bijdrages, interviews of pitches tijdens uw event in een professionele setting op te nemen, daag je deelnemers uit te excellereren op hun vakgebied. Doordat de opname van het event online terug te luisteren is, beklijft het ook beter!

Afgemonteerde podcast van event

U ontvangt een mooie registratie van het evenement in de vorm van een dynamisch gemonteerde podcast van maximaal 30 minuten met alleen de kern en hoogtepunten van het event. De aflevering kan op verzoek in een beveiligde omgeving worden gezet. De podcast kun je dan wel met stakeholders delen via een prive-link.

Livestream

Het is ook mogelijk om een podcast op locatie live te streamen. Heeft u een Facebook-pagina? Dan is het wellicht interessant om de stream daar op te zetten zodat gegeadigden kunnen meekijken en participeren via een live chatbox. Ook modereren van reacties op het live-event kunnen we uit handen nemen.

Benieuwd wat een podcast op locatie aan uw event kan toevoegen? Bel ons dan even om af te stemmen of stuur ons een mail met korte beschrijving van uw evenement.